perjantai 28. helmikuuta 2014

7. Viikko

Viimeinen viikko:( uskomatonta, miten äkkiä aika meni...
Ollaan otettu vähän rennommin ja käytiin m. huutokaupassa:) Tarjolla oli lähinnä koruja, mutta myös kelloja ja muuta pientä. Muutamat korut oli niin arvokkaita että huutokauppaa oli jännä seurata. Kallein esine, sormus, lähti 18.500 eurolla! Yritin itekkin huutaa yhtä korua, mutta hinta nousi liikaa:( Mut oon mä töitäkin tehny:) Valmistelin mun mallistoa ja ompelin huntua. Ja sain vihdoin sen valmiiksi! Näin hieno se on;D

Perjantaina viimeisenä juttuna meillä oli valokuvaussessio! Arvatkaa kuka sai olla malli;P Kuvattiin 4 eri hääpukua sovitustilanteissa. Sain myös pitää ihan itse tehtyä huntua:) Kuvat tulee kuulemma viikon tai parin sisään nettisivuille! Pelottaa, että minkähänlaisia me saatiin aikaan... Kamerassa kyllä näytti ihan hyvältä. Kuvaustuokion jälkeen herkuteltiin Arianan  tekemää kakkua ja olikin jo hyvästien aika:( Mut kyllä mä vielä tuun tänne takas:)

Rakas järjesti mulle taas pikku yllärinX) Meillä asuu nykyään tälläsiä hölmöläisiä!



Viikonloppuna täällä oli karnevaalit. Tosi monet oli pukutuneet johonkin naamiaisasuun ja monilla kaveriporukoilla ja perheillä oli yhteinen teema. Lauantaina illalla oli paraati! Ei mikään ison budjetin juttu, mutta kaikilla oli kova meno ja hauskaa sateesta huolimatta. Taitaa muuten ainut päivä koko aikana, kun satanut aamusta iltaanX) Kun porukan nuorimmat oli jo luovuttaneet, jatkettiin me vanhimmat baariin:) Käytiin parissa baarissa herkuttelemassa ja kolmannessa tanssimassa. Sunnuntaina nukuttiin kaikki piiitkään ja lähdettiin vielä käymään kattelemaan maisemia pariin paikkaan, joissa ei oltu vielä käyty.
Tältä näytti Areetassa.

Maanantaina mennään vielä Arianan kanssa syömään. Aion vielä kerran kävellä kaupungin ympäri ja nauttia näistä maisemista. Ja illalla pitää köyttää matkalaukku kiinni, että se pysyy kasassa Suomeen astiX)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti